Inspiratie

Verduurzamen doe je niet zomaar even, het vraagt om kennis, inzicht en investeringen. Wij maken je graag wegwijs. We brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen je om focus aan te brengen. Wij hopen je te inspireren om aan de slag te gaan met de verduurzaming van jouw vastgoed! Want een duurzam pand tegen lagere kosten, dat gunnen wij iedereen!

Ga naar
News

News

Fit for 55: Hoe we onze groene ambities verwezenlijken volgens de Europese Commissie

Tijdens de presentatie van het klimaatplan van de Europese Commissie legt vicevoorzitter Frans Timmermans uit hoe Nederland de groene ambities gaat behalen. Want linksom of rechtsom, het doel staat vast. De Europese economie moet in 2050 klimaatneutraal zijn en als tussendoel is voor 2030 afgesproken…
Lees meer

Blogs

Salderingsregeling, terugleververgoeding en terugleversubsidie zonnepanelen

De gunstige salderingsregeling is verder verlengd tot 2023. De terugleververgoeding blijft bestaan. Bovendien komt de omstreden terugleversubsidie definitief niet. Vanaf 2023 tot 2031 wordt het salderen langzaam afgebouwd.
Lees meer

Publicaties

Duurzaam is altijd voordeliger

Een interview met Jan van Hout in Joanknecht magazine Twee keer per jaar brengt Joanknecht het magazine ‘Samen maken we de toekomst’ uit voor relaties. Het magazine staat ook op de website. Joanknecht is een gewaardeerde klant van Van Hout.
Lees meer

Vacatures

Content Marketeer / Content Creator (24 uur)

Carlijn Smetsers
Content Marketeer | Content Creator Voel je je verantwoordelijk voor de wereld waarin we leven? Denk je na over lange termijn doelen versus commerciële belangen? Wat gebeurt er als je buiten de kaders denkt? En hoe vertaal je kennis naar duurzame oplossingen? Ontdek de wereld…
Lees meer

Altijd de laatste Ovvia projecten in je mailbox ontvangen?

Vul hieronder je emailadres in!