Inspiratie

Verduurzamen doe je niet zomaar even, het vraagt om kennis, inzicht en investeringen. Wij maken je graag wegwijs. We brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen je om focus aan te brengen. Wij hopen je te inspireren om aan de slag te gaan met de verduurzaming van jouw vastgoed! Want een duurzam pand tegen lagere kosten, dat gunnen wij iedereen!

Ga naar
News

News

Nieuw Programma van Eisen voor Frisse Scholen

Er is een nieuw Programma van Eisen Frisse Scholen. Deze versie sluit aan op de veranderde wet- en regelgeving voor energie (BENG) en volgt de nieuwste inzichten op het gebied van binnenmilieu. Scholen, adviseurs en ontwerpers kunnen eenvoudiger met de nieuwe eisen werken. Een Frisse…
Lees meer

Blogs

Salderingsregeling, terugleververgoeding en terugleversubsidie zonnepanelen

De gunstige salderingsregeling is verder verlengd tot 2023. De terugleververgoeding blijft bestaan. Bovendien komt de omstreden terugleversubsidie definitief niet. Vanaf 2023 tot 2031 wordt het salderen langzaam afgebouwd.
Lees meer

Publicaties

Duurzaam is altijd voordeliger

Een interview met Jan van Hout in Joanknecht magazine Twee keer per jaar brengt Joanknecht het magazine ‘Samen maken we de toekomst’ uit voor relaties. Het magazine staat ook op de website. Joanknecht is een gewaardeerde klant van Van Hout.
Lees meer

Altijd de laatste Ovvia projecten in je mailbox ontvangen?

Vul hieronder je emailadres in!