Inspiratie

Verduurzamen doe je niet zomaar even, het vraagt om kennis, inzicht en investeringen. Wij maken je graag wegwijs. We brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en helpen je om focus aan te brengen. Wij hopen je te inspireren om aan de slag te gaan met de verduurzaming van jouw vastgoed! Want een duurzam pand tegen lagere kosten, dat gunnen wij iedereen!

Ga naar
News

News

Nieuwe openingsronde SUVIS

Kawah Cheng
Nieuwe openingsronde SUVIS duurt nog t/m 31 januari 2022 De Specifieke uitkering ventilatie in scholen (SUVIS) is een uitkering voor gemeenten om het binnenklimaat van bestaande schoolgebouwen te verbeteren. Het gaat vooral om de financiering van bouw- en installatiekosten. Op 1 oktober jl. startte de…
Lees meer

Blogs

Salderingsregeling, terugleververgoeding en terugleversubsidie zonnepanelen

Kawah Cheng
De gunstige salderingsregeling is verder verlengd tot 2023. De terugleververgoeding blijft bestaan. Bovendien komt de omstreden terugleversubsidie definitief niet. Vanaf 2023 tot 2031 wordt het salderen langzaam afgebouwd.
Lees meer

Publicaties

Duurzaam is altijd voordeliger

Kawah Cheng
Een interview met Jan van Hout in Joanknecht magazine Twee keer per jaar brengt Joanknecht het magazine ‘Samen maken we de toekomst’ uit voor relaties. Het magazine staat ook op de website. Joanknecht is een gewaardeerde klant van Van Hout.
Lees meer

Altijd de laatste Ovvia projecten in je mailbox ontvangen?

Vul hieronder je emailadres in!