Diensten

Wij bieden diverse all-inclusive ontzorgconcepten voor het verduurzamen van jouw vastgoed middels een energie-prestatiecontract.

Ontzorg­concepten

Totale verduurzaming

Totale verduurzaming

We berekenen de kansrijke verduurzamingsscenario’s en kiezen samen met jou de beste strategie om jouw vastgoed te verduurzamen. Daarna kan je het helemaal aan ons overlaten. Wij nemen hierbij alle nodige kosten en werkzaamheden voor onze rekening.

Zonne-energie

Zonne-energie

Wij investeren in de aanschaf, de aanleg en het onderhoud van jullie zonnepanelen. In ruil daarvoor nemen jullie gedurende een afgesproken periode energie van ons af tegen een lagere energieprijs dan u nu betaalt.

Warmte-energie

Warmte-energie

Wij investeren in de aanschaf, aanleg en het onderhoud van een duurzaam alternatief voor de gasgestookte cv-ketel. Uiteraard bekijken we eerst welke warmte-energie oplossing het beste past bij jullie situatie.

Onze aanpak

We analyseren van de huidige situatie van jullie pand, simuleren mogelijke scenario’s en bepalen samen met jou de beste verduurzamingsstrategie voor het behalen van de gewenste doelstellingen.

Na akkoord op het voorstel regelen we alle contracten, aanvragen en vergunningen, doen wij alle investeringen en voeren we alle verduurzamings-maatregelen uit samen met onze uitvoeringspartner.

Wij beheren jullie energiestroom, blijven monitoren en sturen bij waar nodig. Jullie betalen ons een maandelijkse fee, lager dan de huidige energielasten.

Ga vrijblijvend een eerste gesprek met ons aan om te kijken of jouw pand in aanmerking komt voor verduurzaming volgens ons ontzorgconcept.

Contact
Zeker van jouw zaak

Wij durven deze investeringen en beloftes te doen, omdat we zeker weten dat de geselecteerde maatregelen ook de gewenste besparing opleveren.

Aan de ene kant omdat we dit van tevoren tot in de details doorrekenen in onze rekenmodule, die in slechts twee dagen op basis van big data en slimme algoritmen ten minste 90% zekerheid geeft over de resultaten.

En aan de andere kant omdat wij voor de uitvoering alleen gebruikmaken van kwalitatieve installaties en werken met betrouwbare, gerenommeerde bouw- en installatiepartijen. Vertrouwde partners van jullie of van ons.

Samen met ons naar het door u gewenste doel

Ben je benieuwd of jouw pand ook in aanmerking komt voor verduurzaming volgens ons ontzorgconcept. Maak snel een vrijblijvende afspraak!

Volg ons op