Diensten

Wij bieden drie all-inclusive ontzorgconcepten voor het verduurzamen van jouw vastgoed middels een energie-prestatiecontract.

Ontzorg­concepten

Totale verduurzaming

Totale verduurzaming

We berekenen de kansrijke verduurzamingsscenario’s. Samen kiezen we de beste strategie om jouw vastgoed te verduurzamen. Daarna kan je het helemaal aan ons overlaten. Wij nemen alle nodige kosten en werkzaamheden voor onze rekening.

Zonne-energie

Zonne-energie

Wij investeren in de aanschaf, de aanleg en het onderhoud van jouw zonnepanelen. In ruil daarvoor neem je gedurende een afgesproken periode energie van ons af tegen een lagere energieprijs dan je nu betaalt.

Warmte-energie

Warmte-energie

Wij investeren in de aanschaf, aanleg en het onderhoud van een duurzaam alternatief voor de gasgestookte cv-ketel. Uiteraard bekijken we eerst welke warmte-energie oplossing het beste past bij jouw situatie.

Onze aanpak

We analyseren de huidige situatie van je pand, simuleren mogelijke scenario’s en bepalen samen met jou de beste verduurzamingsstrategie voor het behalen van de gewenste doelstellingen.

Na akkoord op het voorstel regelen we alle contracten, aanvragen en vergunningen, doen wij alle investeringen en voeren we alle verduurzamingsmaatregelen uit samen met onze uitvoeringspartner.

Wij beheren de energiestroom, blijven monitoren en sturen bij waar nodig. Jij betaalt ons een maandelijkse fee, lager dan je huidige energielasten.

Zeker van jouw zaak

Wij durven deze beloftes én investeringen te doen, omdat we zeker weten dat de geselecteerde maatregelen ook de gewenste besparing opleveren.

Aan de ene kant omdat we dit vooraf tot in de kleinste details doorrekenen in onze rekenmodule, die in slechts twee dagen op basis van big data en slimme algoritmen ten minste 90% zekerheid geeft over de resultaten.

En aan de andere kant omdat wij voor de uitvoering alleen gebruikmaken van kwalitatieve installaties en werken met betrouwbare, gerenommeerde bouw- en installatiepartijen. Vertrouwde partners van jou of van ons.

Weten of jouw pand in aanmerking komt voor verduurzaming volgens ons ontzorgconcept?

Contact

Vraag het Ovvia

Wat doet Ovvia?
Ovvia helpt klanten om hun gebouw te verduurzamen met een ontzorgconcept. De sleutel van dat ontzorgconcept is een prestatiecontract: Elke maand betaalt de klant een vast bedrag, lager dan de huidige energierekening. De klant hoeft niet zelf te investeren. Zo ontstaat een win-win voor iedereen en wordt kennis en kunde optimaal gebruikt.

Wat biedt Ovvia?
Met onze ontzorgconcepten helpen we klanten om hun gebouwen rendabel & reëel te verduurzamen. We bieden 3 verschillende diensten:
1.  Zonnepanelen.
2. Duurzame warmte.
3. Totale verduurzaming

Hoe werkt Ovvia?
Onze adviseurs gaan naast u zitten. Samen verkennen we de beste duurzame keuzes voor uw gebouw. Ovvia investeert. En we zorgen ervoor dat alle werkzaamheden uitgevoerd worden. Want dat noemen wij all-inclusive ontzorgen. Meer weten? Neem contact op voor een goed gesprek.

Wat is de meerwaarde van Ovvvia?
Er zijn nog weinig bedrijven in Nederland met een dergelijk all-inclusive dienstenpakket voor duurzame energie. We gaan allereerst met onze klant om tafel en kijken verder dan de opdracht of de hulpvraag. We vragen ons af: Wat kunnen we nog meer of anders doen?

Want wij willen een echte meerwaarde leveren, niet alleen financieel. Daarom is de constructie bij Ovvia anders. Comfort en duurzaamheid zijn namelijk ook belangrijk. Wij doen de investering en delen mee in de CO2-reductie. We gaan een contract aan voor ongeveer 16 jaar, waarbij we de installaties ook onderhouden om het beloofde rendement te halen. En het geregel en de realisatie? Dat neemt Ovvia met het ontzorgconcept op zich. En daarin onderscheiden we ons van de concurrentie.

Hoe belangrijk is duurzaamheid voor Ovvia?
Dat is de reden waarom we bestaan! Bij gebouwen komt 70% van de CO2 uitstoot door (werktuigbouwkundige) installaties. En laat dat nou precies in ons straatje passen. Juist door klanten te ontzorgen en het makkelijker te maken om de juiste verduurzamingstappen te realiseren, versnellen we de energietransitie. Zo halen we de toekomst een stukje dichterbij.

We beginnen met de verduurzaming van Brabant, daarna hopelijk de rest van Nederland en wie weet stomen we wel door naar verduurzaming van de wereld.

Welk type klanten helpt Ovvia?
Ovvia richt zich op vastgoedeigenaren en vastgoedbeheerders. Of u nu 1, 10 of 100 panden in beheer heeft, verduurzamen kan altijd. Daarbij focust Ovvia zich op panden met de volgende functies: kantoor, zorg, onderwijs of een maatschappelijke functie.

Wie zijn de directe partners van Ovvia?
Zonnepanelen als een dienst is op dit moment heel interessant omdat er veel subsidiemogelijkheden zijn. Het installeren, beheren en onderhouden gebeurt door onze partner Van Hout adviseurs en installateurs. Duurzame warmte en Totale verduurzaming zijn twee andere, meer complexe takken. Daarbij gebruiken we alle beschikbare data van het pand. Met hulp van de krachtige rekenkern software PIM Studio vertalen we deze data naar een plan van aanpak voor de verduurzaming van het hele gebouw.

Daarnaast hebben we het vertrouwen van investerings- en financieringspartijen, zijn we gesprekspartner van de overheid en werken we nauw samen met nationale en internationale partners op het gebied van duurzaamheid.

Samen met ons naar het door jou gewenste doel

Ben je benieuwd of jouw pand ook in aanmerking komt voor verduurzaming volgens ons ontzorgconcept? Maak snel een vrijblijvende afspraak!

Volg ons op