Over Ovvia

We willen een belangrijke bijdrage leveren aan het versnellen van de energietransitie. Dankzij 90 jaar kennis bewijzen we dat integraal verduurzamen van vastgoed goed voor het milieu is én direct geld oplevert. Dat is onze drive.

Onze Missie

We laten bedrijven, instellingen en overheden zien dat energie besparen, CO2-reductie én kosten besparen hand in hand gaan bij de verduurzaming van vastgoed.

Wij zorgen voor een gezonde business case, die vastgoedrisico’s wegneemt. Met onze ontzorgconcepten helpen we klanten om hun gebouwen financieel rendabel & comfortabel te verduurzamen.

Lees de meest gestelde vragen

Teaming up

We lopen voorop en behalen aantoonbare resultaten, op elk project. Mede daardoor krijgen we het vertrouwen van investerings- en financieringspartijen, zijn we gesprekspartner van de overheid en werken we nauw samen met nationale en internationale partners op het gebied van duurzaamheid.

Gesteund door deze partijen werken we actief aan een versnelde energietransitie. En brengen daarmee een duurzame toekomst dichterbij.

Partners

ABN-Amro
MVO Nederland
Irena
ESCoNetwerk
Dutch Green Building Council
BOM Renewable Energy

Team

Jan van Hout
Jan van Hout
Richard Kreijveld
Richard Kreijveld
Kawah Cheng
Kawah Cheng
Sander ter Mors
Sander ter Mors
Koen van Heeswijk
Koen van Heeswijk
Debbie van de Vijfeijken
Debbie van de Vijfeijken
Stefan Hartsuiker
Stefan Hartsuiker
Hans Van Hauwe
Hans Van Hauwe

Waarom Ovvia

Garantie op
afgesproken
energiebesparing
en CO2 reductie

Geen zorgen
dankzij
complete
realisatie

Veel
lagere
energie-
kosten

Werken bij Ovvia?

Bij Ovvia halen we de toekomst een stuk dichterbij. We versnellen de energietransitie en laten zo de wereld een stukje beter achter. Plus: Onze klant wordt er direct beter van. Jouw kennis en werkplezier komen daarbij uitstekend van pas. Bij Ovvia zet je een stap verder. Dus…doe je mee?