Over Ovvia

Wij hebben Ovvia in 2009 opgericht met een duidelijke drive. Vanuit de kennis die we hebben opgedaan bij Van Hout Adviseurs en Installateurs zagen we dat het integraal verduurzamen van vastgoed niet alleen goed is voor het milieu, maar dat het ook direct geld oplevert.

Onze Missie

Het is onze missie om bedrijven, instellingen en overheden te laten zien dat energiebesparing, CO2-reductie én kostenbesparing hand in hand gaan bij de verduurzaming van vastgoed. Dat het een gezonde business case is, die vastgoedrisico’s wegneemt.

Teaming up

Inmiddels lopen we voorop in de ontwikkelingen. We zijn gesprekspartner van de overheid en werken nauw samen met nationale en internationale partners op het gebied van duurzaamheid. Met onze trackrecord van ruim tien jaar en tientallen gerealiseerde projecten behalen we aantoonbare resultaten. Mede daardoor krijgen we het vertrouwen van diverse investerings- en financieringspartijen. Gesteund door deze partijen geloven wij erin dat we samen kunnen toewerken naar een duurzame toekomst.

Waarom Ovvia

Garantie op
afgesproken
energiebesparing
en CO2 reductie

Geen zorgen
dankzij
complete
realisatie

Veel
lagere
energie-
kosten

Partners

ABN-Amro
MVO Nederland
Irena
ESCoNetwerk
Dutch Green Building Council
BOM Renewable Energy

Team

Jan van Hout
Jan van Hout
Richard Kreijveld
Richard Kreijveld
Kawah Cheng
Kawah Cheng
Sander ter Mors
Sander ter Mors
Koen van Heeswijk
Koen van Heeswijk
Debbie van de Vijfeijken
Debbie van de Vijfeijken
Stefan Hartsuiker
Stefan Hartsuiker
Hans Van Hauwe
Hans Van Hauwe