Trots! OVVIA genomineerd voor Innovation Challenge

Innovation Challenge 2020

Constant innoveren is essentieel in de bouwsector. Building Holland en de Rabobank stimuleren en belonen duurzame innovaties in de bouwsector met de Innovation Challenge. Want bedrijven kunnen groeien door verduurzaming en technologische innovaties, zodat ze goedkoper produceren, sneller opleveren en duurzaam kunnen bouwen om uiteindelijk tot een beter eindproduct te komen. Lees meer over de Innovation Challenge 2020

Het onderscheidend vermogen en het rendement van de bouwsector wordt steeds vaker bepaald door de mate waarin men in staat is te innoveren en samen te werken.
Roel van de Bilt, directeur Real Estate Finance bij de Rabobank

Genomineerd in de categorie Energietransitie

De jury is onder de indruk van de hoeveelheid en kwaliteit van de inzendingen en heeft na intensief beraad uit 90 inschrijvingen 5 innovaties per categorie gekozen. OVVIA is met PIM Studio 1 van de 5 genomineerden in de categorie Energietransitie. Op 12 februari pitchen de genomineerden hun innovatie. De winnaars worden bekend gemaakt op de eerste dag van het innovatie event Building Holland dat op 24, 25 en 26 maart 2020 wordt gehouden in RAI Amsterdam.

Bekijk de nominatie van OVVIA met PIM Studio

Kwaliteitsimpuls

Building Holland en Rabobank geven de Innovation Challenge 2020 een kwaliteitsimpuls. Zo worden de genomineerden dit jaar uitgenodigd om hun innovatie te presenteren tijdens de Dragons’ Den en krijgen de genomineerden een pitchtraining aangeboden. Dit biedt de genomineerden de kans om hun innovatie persoonlijk toe te lichten aan de jury. Daarnaast biedt Rabobank de winnaars een Deep Dive sessie Circulariteit, Energietransitie of Slim & Gezond aan. “Met deze Deep Dive delen we onze kennis en expertise waardoor de winnaars net dat extra duwtje in de rug krijgen om hun innovatie nog beter in de markt te zetten.” zegt Roel van de Bilt, directeur Real Estate Finance bij Rabobank.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw energiedoelstellingen te halen?