Welke warmtepomp past bij mij?

Veelgestelde vragen over Warmte-energie

Welke warmtepomp past bij mij?

OVVIA ontwerpt, bouwt en onderhoudt warmtepompensystemen inclusief de bronnen. De bronnen kunnen bestaan uit gesloten verticale bodemwarmtewisselaars, condensors op daken, open bronnen (WKO, warmte koude opslag) of gebruik maken van oppervlakte water (WOW, Warmte uit Oppervlakte Water). Welke bron het beste bij u past, zoeken we precies uit tijdens het vervolgproces. Onze installaties zijn zeer energiezuinig. Daarbij behouden we een focus op eenvoud en leveren van kwaliteit op tijd.

Waarom zou ik kiezen voor een warmtepomp van OVVIA?

Wilt u alle risico’s voor het ontwikkelen en realiseren van een warmteopwekkings centrale met warmtepomp uit handen geven? Meer en meer opdrachtgevers kiezen ervoor om OVVIA de realisatie van de energiecentrale te laten verzorgen. We spreken vooraf een eenmalige aansluitbijdrage af en we spreken af tegen welke tarieven we de warmte en koude gaan verkopen. Simpel en eenvoudig en zonder verrassingen achteraf.

Voor wie is het prestatieabonnement warmte energie interessant?

OVVIA biedt het prestatieabonnement warmte energie (warmtepompen) direct aan voor bedrijven, maatschappelijk vastgoed, op wijkniveau (denk aan verzamelgebouwen) en voor seriematige woningbouw.

Wie is OVVIA?

OVVIA is een onafhankelijk investeerder in collectieve duurzame projecten. Onze focus ligt op het risicodragend investeren en beheren van duurzame energiecentrales en technieken in de gebouwde omgeving.

Wat is een warmteopwekking centrale?

OVVIA levert duurzame warmte (en koude!) aan kantoren, scholen, gebouwen, wooncomplexen en wijken middels warmteopwekking centrales. Warmteopwekking centrales leveren warmte en optioneel koeling aan uw gebouw. De warmteopwekking centrales bestaan tegenwoordig meestal uit warmtepomp-oplossingen. Deze variëren van warmte- koude opslag (WKO) tot het gebruik van oppervlakte water (WOW) of bodemwarmtewisselaars.

Wat als mijn warmtepomp kapot gaat of het niet goed doet?

OVVIA investeert, beheert en garandeert kwaliteit, veiligheid en prestaties van warmte opwekking systemen. OVVIA’s core business is het leveren van CO2 reductie op uw locatie met duurzame warmte zoals bijvoorbeeld warmtepompen. Wij nemen werk en risico uit handen, zodat u zich kan blijven focussen op uw kerntaken in plaats van op energiebesparing of duurzame warmte.

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons privacyverklaring.