Softwaretool PIM Studio

Op zoek naar een verduurzamingsstrategie die klaar is voor de toekomst? Waarmee u in één keer voldoet aan wet- en regelgeving, uw asset risico’s minimaliseert, een nauwkeurig energielabel verkrijgt en een forse energiebesparing realiseert? PIM Studio is de meest goedkope oplossing voor het verduurzamen van uw vastgoed. Dankzij big data en algoritmen gebruikt u de rekenkracht van wel 100 knappe koppen.

Alle kennis in 1 krachtige tool

PIM Studio toont alleen de scenario’s met maatregelen die financieel interessant zijn voor uw organisatie. Het is de enige rekentool die gebruik maakt van uw werkelijke energieverbruik en werkelijke energielabel. Zo helpen we u om de juiste beslissingen te nemen met het oog op wet- en regelgeving als het Klimaatakkoord, het activiteitenbesluit, de informatieplicht van 1 juli 2019, energielabel verplichting en een C-label verplichting voor kantoren in 2023.

Eenvoudig uw gegevens invoeren

PIM Studio werkt op basis van bestaande gegevens over uw pand(en). Gegevens die niet lastig te verzamelen zijn, zoals het energielabel en de verbruiksgegevens voor elektra, gas en of warmte over minimaal 1 jaar.

Verschillende scenario’s

We onderzoeken verschillende scenario’s voor het verduurzamen van uw vastgoed: naar C-labelnaar A-labelvan gas los en 49% CO2-reductie in 2030. Deze kunt u aanvullen met het scenario maximale netto contante waarde of op weg naar 2050, het klimaatakkoord van Parijs.

Financierbare oplossingen

PIM Studio geeft een objectief en onafhankelijk overzicht van alle financierbare oplossingen voor het verduurzamen van uw vastgoed. Elk scenario is een maatwerkadvies met concrete maatregelen voor uw gebouw. Zo kunt u een betrouwbare en weloverwogen keuze maken.

Extra tools

Versnel de verduurzaming van uw vastgoed door extra tools, zoals het energielabel, keurmerken, de jaarlijkse kostenbesparing en een overzicht van subsidiemogelijkheden. Ten slotte garanderen we een realistisch energielabel voor elk scenario.

Energie besparen zonder investering

PIM Studio biedt toegang tot partijen die uw verduurzaming kunnen realiseren en financieren met een nauwkeurigheid van 99%, zoals ESCo OVVIA. Als de investeringsbereidheid toch wordt afgewezen, verdubbelen we uw investering en krijgt u dat bedrag terug.

Dankzij de softwaretool PIM Studio zie ik direct welke duurzame investeringen interessant zijn. En weet ik ook welke investeringen niet rendabel zijn.
Jan de Groot, Libra Revalidatie en Audiologie

Objectief en onafhankelijk

PIM Studio helpt vastgoedeigenaren en portfolio managers de juiste beslissingen te nemen bij het verduurzamen van vastgoed. U krijgt een objectief en onafhankelijk overzicht van de financierbare  oplossingen. Geen onnodige investeringen en kostbaar tijdsverlies, maar harde garanties en zekerheid op korte én lange termijn. Lees de referentie over PIM Studio

Benieuwd of PIM Studio u helpt bij het realiseren van (verplichte) duurzaamheidsdoelen? Vraag vrijblijvend uw exacte begroting aan.

PIM Studio is een unieke softwaretool die u helpt om de juiste keuzes te maken voor het verduurzamen van uw vastgoed.
Jan van Hout

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons privacyverklaring.