De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Samenwerking OVVIA, ABN AMRO en BOM is landelijk nieuws

Wat fijn dat onze samenwerking én de toegevoegde waarde ervan voor Brabantse ondernemers wordt gezien door media in het hele land.

Algemeen Dagblad – webversie

De BOM, ABN Amro en OVVIA helpen bedrijven in de regio Eindhoven met het verduurzamen van hun panden

VELDHOVEN – In 2050 moeten gebouwen energie-neutraal zijn. Om bedrijven daarbij te helpen, slaan OVVIA, ABN Amro en de BOM de handen ineen. De bedrijven plukken de vruchten van die samenwerking.

Eindhovens Dagblad – alle edities en webversie

“Verduurzaming is een kwestie van willen. En daar gaan we bij helpen”, zegt Jan van Hout, directeur van OVVIA. “Bedrijven moeten flink investeren om hun gebouw te verduurzamen en op energie te kunnen besparen, terwijl dat bedrag pas over acht tot negen jaar is terugverdiend. Daarom bieden wij een model aan waarbij wij het dak van de bedrijven gebruiken voor de exploitatie van onze eigen zonnepanelen. Wij investeren in de aanleg en het onderhoud. Wij schaffen ze aan en zijn verantwoordelijk voor de installatie van de zonnepanelen. Bedrijven die hun dak beschikbaar stellen, nemen in ruil daarvoor gedurende een vooraf overeengekomen periode de maandelijkse energie van ons af tegen een lagere energieprijs dan ze nu betalen.”

Eindhoven Business Plaza – webversie

Harmen de Kool van de BOM is blij met de samenwerking. “Bij ons streven om Brabant energieneutraal te maken, hebben we de banken hard nodig. ABN Amro is de eerste bank die bereid is om haar nek uit te steken. We hopen snel meer banken te kunnen overtuigen hetzelfde te doen.”

Terug naar overzicht >

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.