Prestatieabonnement warmte energie

Iedereen kent de gasgestookte cv-ketel die zorgt voor warm water. Wetgeving en klimaatdoelstellingen eisen echter een duurzaam alternatief. Om warmte op te wekken moet u bijvoorbeeld een warmtepomp of WKO bezitten. En dat is andere koek.

Prestatieabonnement warmte energie

OVVIA introduceert: warmte opwekken zonder zorgen

U weet dat u geen cv-ketel meer kan aanschaffen. Maar de investering in een duurzame installatie is een stuk hoger, er is meer technische kennis nodig en hoe weet u zeker dat uw installatie goed presteert? Allemaal onzekerheden die uw keuze er niet gemakkelijker op maken. Daarom introduceert OVVIA het ‘prestatieabonnement warmte energie’. Een model waarbij u minder betaalt voor duurzame warmte dan voor de huidige combinatie van energie, onderhoud en vervanging.

CO2 reductie en verduurzaming zonder investering

Ontdek het model waarmee u doelen op het gebied van CO2 reductie en verduurzaming gegarandeerd bereikt zonder dat u hoeft te investeren. OVVIA investeert in uw duurzame warmteopwekking. U rekent ons af op basis van de geleverde prestaties. Dus in plaats van terugverdientijd gaat u vanaf dag 1 naar verdientijd, met duurzame warmte, met serieuze CO2 besparing met een comfortabeler gebouw en met grote bijdrage aan de strijd tegen klimaatverandering! En dat is de mooiste winst: voor u, uw organisatie en voor de toekomst van onze kinderen.

De stappen naar duurzame warmte energie

Stap 1

OVVIA voert een haalbaarheidsstudie uit waarbij we een vaststellen welke warmtepomp met bronsysteem of hybride warmteopwekking installatie mogelijk is op uw locatie. Waarde € 495

Stap 2

Op basis van de haalbaarheidsstudie, uw wensen en eisen schrijft OVVIA een gedetailleerd plan met een voorstel voor het gehele warmtepomp project. Van ontwerp en installatie tot oplevering, beheer en onderhoud van uw warmtepomp installatie. Waarde € 2.500

Stap 3

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan werkt OVVIA de conceptvoorstellen uit, regelt alle contracten, aanvragen, vergunningen, planning en financiering . We nemen alle benodigde stappen om tot realisatie over te kunnen gaan. Bij de realisatie van uw warmtepomp project werkt OVVIA samen met solide partners. Uiteraard is er nauw contact met alle gebruikers en huurders van uw gebouw over comfort en welzijn.

De oplevering is een nieuw startpunt in onze samenwerking. Om maximaal rendement te garanderen en u volledig te laten profiteren van duurzame warmte, verzorgt OVVIA gedurende de gehele periode dat het warmtepomp systeem in bedrijf is, professioneel beheer en het onderhoud ervan.

Veelgestelde vragen over warmte-energie

Welke warmtepomp past bij mij?

OVVIA ontwerpt, bouwt en onderhoudt warmtepompensystemen inclusief de bronnen. De bronnen kunnen bestaan uit gesloten verticale bodemwarmtewisselaars, condensors op daken, open bronnen (WKO, warmte koude opslag) of gebruik maken van oppervlakte water (WOW, Warmte uit Oppervlakte Water). Welke bron het beste bij u past, zoeken we precies uit tijdens het vervolgproces. Onze installaties zijn zeer energiezuinig. Daarbij behouden we een focus op eenvoud en leveren van kwaliteit op tijd.

Waarom zou ik kiezen voor een warmtepomp van OVVIA?

Wilt u alle risico’s voor het ontwikkelen en realiseren van een warmteopwekkings centrale met warmtepomp uit handen geven? Meer en meer opdrachtgevers kiezen ervoor om OVVIA de realisatie van de energiecentrale te laten verzorgen. We spreken vooraf een eenmalige aansluitbijdrage af en we spreken af tegen welke tarieven we de warmte en koude gaan verkopen. Simpel en eenvoudig en zonder verrassingen achteraf.

Voor wie is het prestatieabonnement warmte energie interessant?

OVVIA biedt het prestatieabonnement warmte energie (warmtepompen) direct aan voor bedrijven, maatschappelijk vastgoed, op wijkniveau (denk aan verzamelgebouwen) en voor seriematige woningbouw.

Wie is OVVIA?

OVVIA is een onafhankelijk investeerder in collectieve duurzame projecten. Onze focus ligt op het risicodragend investeren en beheren van duurzame energiecentrales en technieken in de gebouwde omgeving.

Wat is een warmteopwekking centrale?

OVVIA levert duurzame warmte (en koude!) aan kantoren, scholen, gebouwen, wooncomplexen en wijken middels warmteopwekking centrales. Warmteopwekking centrales leveren warmte en optioneel koeling aan uw gebouw. De warmteopwekking centrales bestaan tegenwoordig meestal uit warmtepomp-oplossingen. Deze variëren van warmte- koude opslag (WKO) tot het gebruik van oppervlakte water (WOW) of bodemwarmtewisselaars.

Wat als mijn warmtepomp kapot gaat of het niet goed doet?

OVVIA investeert, beheert en garandeert kwaliteit, veiligheid en prestaties van warmte opwekking systemen. OVVIA’s core business is het leveren van CO2 reductie op uw locatie met duurzame warmte zoals bijvoorbeeld warmtepompen. Wij nemen werk en risico uit handen, zodat u zich kan blijven focussen op uw kerntaken in plaats van op energiebesparing of duurzame warmte.

OVVIA garandeert energiebesparing zonder investering

Weten hoe?

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons privacyverklaring.