Prestatieabonnement label C, B, of A

U weet dat u één of meerdere labelstappen moet maken. Maar de voorinvestering in duurzame installaties is een stuk hoger, er is meer technische kennis nodig en hoe weet u zeker dat uw installatie ook in de toekomst blijft voldoen aan de wet- en regelgeving? Allemaal onzekerheden die uw keuze er niet gemakkelijker op maken.

Prestatieabonnement label c, b, of a

OVVIA introduceert labelstappen zonder zorgen

Daarom introduceert OVVIA het prestatieabonnement ‘label C. B of A’. Een model waarbij u minder betaalt voor het geheel aan duurzame labelstappen. Wilt u voldoen aan wet- en regelgeving of maakt u de stap naar nul CO2-emissie? De keuze is aan u. Ontdek het model waarmee u doelen op het gebied van CO2 reductie en verduurzaming gegarandeerd bereikt zonder dat u hoeft te investeren.

CO2 reductie en verduurzaming zonder investering

OVVIA investeert in duurzame warmte en energie. U maakt labelstappen én rekent ons af op basis van de geleverde prestaties. Dus in plaats van terugverdientijd gaat u vanaf dag 1 naar verdientijd, met duurzame energie, met serieuze CO2 besparing, met labelstappen, met een comfortabeler gebouw en met grote bijdrage aan de strijd tegen klimaatverandering! En dat is de mooiste winst: voor u, uw organisatie en voor de toekomst van onze kinderen.

De stappen naar energielabel C, B of A

Stap 1

OVVIA voert een haalbaarheidsstudie uit naar de stappen die u moet maken op weg naar label C, B of A en welke duurzame installaties voor warmte en energie mogelijk zijn op uw locatie. Waarde € 495

Stap 2

Op basis van uw vraag, de haalbaarheidsstudie en aanvullende eisen schrijft OVVIA een maatwerkadvies voor het gehele energielabel project. Hierin staan voorstellen voor labels, maatregelen, CO2 reductie, financiering en subsidie. Waarde € 2.500

Stap 3

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan werkt OVVIA de financiering uit en regelt alle contracten, aanvragen, vergunningen. We nemen alle benodigde stappen om tot realisatie over te kunnen gaan, uiteraard volgens een duidelijke planning. Bij de realisatie van uw energielabel project werkt OVVIA samen met solide partners. Van ontwerp en installatie tot oplevering, beheer en onderhoud is er nauw contact met de gebruikers en huurders van uw gebouw met betrekking tot comfort en welzijn.

De oplevering is een nieuw startpunt in onze samenwerking. Om maximaal rendement te garanderen en u volledig te laten profiteren van duurzame warmte en energie, verzorgt OVVIA gedurende de gehele gebruiksperiode professioneel beheer en het onderhoud ervan.

Veelgestelde vragen over label c, b of a

Waarom moet ik labelstappen maken?

Gebouwen zorgen voor wel 40% van de CO2 uitstoot in de wereld. Die CO2 uitstoot komt voort uit het verbranden van aardgas voor verwarming en het gebruik van door kolencentrales opgewekte elektriciteit. Elk gebouw is goed te verbeteren zodat er stukken minder CO2 wordt uitgestoten, het energieverbruik lager is en het binnenklimaat gezond en comfortabel is.  Daarom zijn er afspraken gemaakt om in de gebouwde omgeving in 2023 alle kantoren op energielabel C te hebben, in 2030 50% CO2 te besparen en in 2050 alle nieuwe en bestaande bouw op nul CO2 uitstoot te hebben. En vandaag ‘moet’ u daar eigenlijk al mee aan de slag vanuit wetgeving.

Voor wie is het prestatieabonnement 'label C, B of A' interessant?

OVVIA biedt verduurzaming als dienst (via het prestatieabonnement label C, B, of A) direct aan voor banken, vastgoedeigenaren met meer dan 10 gebouwen, maatschappelijk vastgoed en bedrijven.

Wie is OVVIA?

OVVIA is een onafhankelijk investeerder in collectieve duurzame projecten. Onze focus ligt op het risicodragend investeren en beheren van duurzame energiecentrales en technieken in de gebouwde omgeving.

OVVIA garandeert energiebesparing zonder investering

weten hoe

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons privacyverklaring.