Prestatieabonnementen

U wilt wel aan de slag met energiebesparing, duurzame energie en CO2 reductie, maar moet daarvoor flink investeren… Geld dat ook naar uw bedrijf, processen of mensen kan gaan. En hoe weet u of de keuze van vandaag wordt terugverdiend op de lange termijn? Kies daarom voor energie besparen zonder extra investering.

Prestatieabonnement zonne-energie

Prestatieabonnement zonne-energie

OVVIA gebruikt uw dak voor de exploitatie van onze zonnepanelen. Wij investeren in de aanschaf, de aanleg en het onderhoud. In ruil daarvoor neemt u gedurende een afgesproken periode energie van ons af tegen een veel lagere energieprijs dan u nu betaalt. lees verder

Veelgestelde vragen over zonne-energie

Wat maakt een zonnepaneel van OVVIA anders dan het aanbod van anderen?

De oplossingen die OVVIA biedt gaan verder dan alleen zonnepanelen. We gebruiken algoritmen om tot oplossingen te komen. Er wordt heel goed berekend wat de mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld van een energielabel E naar energielabel C of A te gaan. Wij laten onze opdrachtgevers kiezen uit diverse opties. Die zijn niet voor ieder gebouw hetzelfde. Vaak gaat het om een combinatie van zonnepanelen en LED verlichting, dan heb je minder zonnepanelen nodig, maar we passen ook isolatie toe en plaatsen warmtepompen.

Voor wie is het prestatieabonnement zonne-energie interessant?

OVVIA biedt het prestatieabonnement zonne-energie aan voor bedrijven en maatschappelijk vastgoed (geen woningbouw).

Wie is OVVIA?

OVVIA is een onafhankelijk investeerder in collectieve duurzame projecten. Onze focus ligt op het risicodragend investeren en beheren van duurzame energiecentrales en technieken in de gebouwde omgeving.

Prestatieabonnement warmte energie

Prestatieabonnement warmte energie

Iedereen kent de gasgestookte cv-ketel die zorgt voor warm water. Wetgeving en klimaatdoelstellingen eisen echter een duurzaam alternatief. Om warmte op te wekken moet u bijvoorbeeld een warmtepomp of WKO bezitten. En dat is andere koek. lees verder

Veelgestelde vragen over warmte-energie

Welke warmtepomp past bij mij?

OVVIA ontwerpt, bouwt en onderhoudt warmtepompensystemen inclusief de bronnen. De bronnen kunnen bestaan uit gesloten verticale bodemwarmtewisselaars, condensors op daken, open bronnen (WKO, warmte koude opslag) of gebruik maken van oppervlakte water (WOW, Warmte uit Oppervlakte Water). Welke bron het beste bij u past, zoeken we precies uit tijdens het vervolgproces. Onze installaties zijn zeer energiezuinig. Daarbij behouden we een focus op eenvoud en leveren van kwaliteit op tijd.

Waarom zou ik kiezen voor een warmtepomp van OVVIA?

Wilt u alle risico’s voor het ontwikkelen en realiseren van een warmteopwekkings centrale met warmtepomp uit handen geven? Meer en meer opdrachtgevers kiezen ervoor om OVVIA de realisatie van de energiecentrale te laten verzorgen. We spreken vooraf een eenmalige aansluitbijdrage af en we spreken af tegen welke tarieven we de warmte en koude gaan verkopen. Simpel en eenvoudig en zonder verrassingen achteraf.

Voor wie is het prestatieabonnement warmte energie interessant?

OVVIA biedt het prestatieabonnement warmte energie (warmtepompen) direct aan voor bedrijven, maatschappelijk vastgoed, op wijkniveau (denk aan verzamelgebouwen) en voor seriematige woningbouw.

Prestatieabonnement label c, b, of a

Prestatieabonnement label c, b, of a

U weet dat u één of meerdere labelstappen moet maken. Maar de voorinvestering in duurzame installaties is een stuk hoger, er is meer technische kennis nodig en hoe weet u zeker dat uw installatie ook in de toekomst blijft voldoen aan de wet- en regelgeving? Allemaal onzekerheden die uw keuze er niet gemakkelijker op maken. lees verder

Veelgestelde vragen over label c, b of a

Waarom moet ik labelstappen maken?

Gebouwen zorgen voor wel 40% van de CO2 uitstoot in de wereld. Die CO2 uitstoot komt voort uit het verbranden van aardgas voor verwarming en het gebruik van door kolencentrales opgewekte elektriciteit. Elk gebouw is goed te verbeteren zodat er stukken minder CO2 wordt uitgestoten, het energieverbruik lager is en het binnenklimaat gezond en comfortabel is.  Daarom zijn er afspraken gemaakt om in de gebouwde omgeving in 2023 alle kantoren op energielabel C te hebben, in 2030 50% CO2 te besparen en in 2050 alle nieuwe en bestaande bouw op nul CO2 uitstoot te hebben. En vandaag ‘moet’ u daar eigenlijk al mee aan de slag vanuit wetgeving.

Voor wie is het prestatieabonnement 'label C, B of A' interessant?

OVVIA biedt verduurzaming als dienst (via het prestatieabonnement label C, B, of A) direct aan voor banken, vastgoedeigenaren met meer dan 10 gebouwen, maatschappelijk vastgoed en bedrijven.

Wie is OVVIA?

OVVIA is een onafhankelijk investeerder in collectieve duurzame projecten. Onze focus ligt op het risicodragend investeren en beheren van duurzame energiecentrales en technieken in de gebouwde omgeving.

Onze diensten

Het energieverbruik van uw gebouwen en installaties kan in de meeste gevallen drastisch omlaag. Bijvoorbeeld door een ‘integrale aanpak’, waarbij wij ervoor zorgen dat uw pand, met installaties, geheel naar wens wordt verduurzaamd.

Maar er zijn ook andere ‘kant-en-klare’ oplossingen mogelijk, waarbij wij u alleen van zonnepanelen, warmtepompen of combinaties daarvan voorzien. U kunt ons bovendien inschakelen voor een betrouwbare inspectie, gedegen advies of de begeleiding van de realisatie van uw bezuinigingsmaatregelen.

Van een gedegen advies tot en met turn-key realisatie. Kies voor de unieke, complete aanpak van OVVIA.

De OVVIA-belofte

  • Wij nemen het risico van de investering voor onze rekening
  • Wij leveren de energieprestatie en garanderen het resultaat
  • Het energieverbruik van uw pand(en) daalt aanzienlijk

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons privacyverklaring.