Partners

Duurzame relaties. Daar draait het om bij OVVIA. We werken nauw samen met nationale en internationale partners op het gebied van duurzaamheid. Organisaties en bedrijven die net als wij gaan voor unieke en slimme duurzame oplossingen.

BOM Renewable Energy (voorheen Energiefonds Brabant) stimuleert energiebesparing en de productie van duurzame energie. Samen met ondernemers, vastgoedeigenaren en burgerinitiatieven realiseren we duurzame energieprojecten. We bevorderen energiebesparing in vastgoed en industrie en dragen met raad en daad bij aan rendabele oplossingen om Brabant energieneutraal te maken.

Als financiële dienstverlener ziet ABN AMRO het als zijn verantwoordelijkheid om een betekenisvolle rol te spelen als duurzame investeerder. ABN AMRO stimuleert initiatieven die bijdragen aan de Nederlandse energietransitie en de overgang naar een circulaire economie. Zo financiert de bank projecten die de uitputting van grondstoffen tegengaan en investeert in ondernemers die zich naast financiële winst richten op maatschappelijk rendement.

IRENA is een internationale organisatie. Met 159 leden speelt IRENA een leidende rol in de energietransformatie als excellentiecentrum voor kennis en innovatie, een mondiale stem voor hernieuwbare energiebronnen, een netwerkknooppunt en een bron van advies en ondersteuning voor landen. Door het bundelen van krachten komt het onderwerp hernieuwbare energie wereldwijd op de kaart. Het ultieme doel is het veiligstellen van een duurzame toekomst voor onze planeet.

ESCoNetwerk.nl is een onafhankelijk platform van en voor Energy Service Companies zoals OVVIA. Het primaire doel van ESCoNetwerk.nl is om ondernemingen te helpen bij het vergaren van kennis over ESCo’s en het ESCo-model. OVVIA is één van de founding fathers van het ESCoNetwerk.nl. Recent is ESCoNetwerk.nl een samenwerking aangegaan met PPS Netwerk Nederland. Met ruim 25.000 gebruikers en leden is dit nu de grootste community op het gebied van innovatieve contracten.

De twee leidende platforms voor duurzame ondernemers, MVO Nederland en De Groene Zaak, hebben de krachten gebundeld. Samen werken zij aan de omslag naar een klimaatneutrale, circulaire en inclusieve economie. Alle 2.500 duurzame ondernemers en partners hanteren een innovatief businessmodel waarin duurzaamheid, ketenverantwoordelijkheid, vermindering van afval/verspilling en het gebruik van duurzame energie een belangrijke rol spelen.

De Dutch Green Building Council (DGBC) is een netwerkorganisatie voor duurzaam bouwen en vastgoed. Zo’n 400 deelnemers uit de bouw- en vastgoedwereld onderschrijven dezelfde missie: het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Om de duurzaamheid van gebouwen en projecten te beoordelen heeft de DGBC een krachtig middel in handen om de duurzaamheid van gebouwen en projecten te beoordelen: het BREEAM-NL keurmerk.

De OVVIA-belofte

  • Wij nemen het risico van de investering voor onze rekening
  • Wij leveren de energieprestatie en garanderen het resultaat
  • Het energieverbruik van uw pand(en) daalt aanzienlijk

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons privacyverklaring.