De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Partners

Innovatieve partners

Duurzame relaties. Daar draait het om bij OVVIA. We werken daarom nauw samen met nationale en internationale partners op het gebied van duurzaamheid. Organisaties en bedrijven die net als wij gaan voor creatieve en innovatieve duurzame oplossingen. Gezamenlijk realiseren we energieoplossingen met toekomst.

Dutch Green Building Council

De Dutch Green Building Council (DGBC) is een missiegedreven netwerkorganisatie met bijna 400 participanten uit de bouw- en vastgoedwereld. DGBC streeft naar een verduurzaming van de gebouwde omgeving. De Dutch Green Building Council heeft een krachtig middel in handen om de duurzaamheid van gebouwen en projecten te beoordelen: BREEAM-NL. OVVIA is participant van DGBC.

Instituut voor Vastgoed&Duurzaamheid

OVVIA is docent bij het Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid (IVVD) . IVVD is een onafhankelijk platform op het vakgebied voor vastgoed en duurzaamheid en biedt kwalitatief hoogwaardig kennis voor de vastgoedbranche als onder andere opleidingspartner voor organisaties en medewerkers in de vastgoedbranche.  Hierdoor blijven zij voorop lopen in de markt. Actualiteit, inhoudelijke kwaliteit en focus op de praktijk zijn voor IVVD randvoorwaarden. IVVD werkt alleen met vooraanstaande praktijkprofessionals.

De Groene Zaak

De Groene Zaak is een netwerk op het gebied van duurzaam ondernemen. OVVIA is partner van De Groene Zaak. Alle partners hanteren een innovatief businessmodel, met duurzaamheid als economische basis van het bedrijf. Ketenverantwoordelijkheid, het verminderen van afval en verspilling en het gebruik van duurzame energie zijn andere belangrijke principes.

ESCoNetwerk.nl

ESCoNetwerk.nl is een onafhankelijk platform op het gebied van Energy Service Companies. Het primaire doel van ESCoNetwerk.nl is om ondernemingen te helpen bij het vergaren van kennis over ESCo’s. Ook ondersteunt ESCoNetwerk.nl hen bij het bepalen van kansen op het gebied van ESCo’s. OVVIA is één van de founding fathers van het ESCoNetwerk.nl. Onze partners hierin zijn Johnson Controls, Dalkia, BAM, Cofely, Van Dorp, Strukton Worksphere en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Energy Performance Contracting gedragscode

Op 31 maart 2015 heeft OVVIA officieel getekend voor de principes uit de Europese EPC gedragscode voor energie prestatiecontracten en zijn hiermee dan ook geautoriseerd dit te voeren. De principes in de EPC gedragscode staan voor integriteit, transparante samenwerking, een goed gekozen besparingspakket, gegarandeerde energiebesparing, overgedragen projectrisico´s, energiemanagement, ondersteuning bij financiering en specialistische vaardigheden en kennis die nodig zijn voor succesvolle energiebesparingsprojecten. Daarmee voldoet OVVIA aan de kwaliteitseisen die in Europa aan ESCo’s worden gesteld en laten we zien wat onze klanten van ons mogen verwachten.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. De Rijksdienst houdt zich bezig met de uitvoering van overheidsbeleid rond de thema’s Duurzaamheid, Innovatie en Internationaal. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland helpt ondernemers met duurzame, innovatieve of internationale ambities.

E.nu

E.nu is een landelijk werkende organisatie van regionaal samenwerkende vakbedrijven op het gebied van energiebesparing. E.nu wil een bijdrage leveren aan een minder belastende milieu-footprint. Deze organisatie biedt integraal advies en uitvoering op het gebied van energiebesparende maatregelen. 

IRENA

IRENA is een internationale partner op het gebied van hernieuwbare energie. Deze organisatie brengt uiteenlopende partijen samen op het gebied van duurzame energie. IRENA wil alle krachten bundelen om zo het onderwerp hernieuwbare energie wereldwijd op de kaart te zetten. Ultieme doel is het veiligstellen van een duurzame toekomst voor onze planeet.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze partners of weten waarom wij juist met deze organisaties samen werken?

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.