ESCo OVVIA

OVVIA is een uniek energiebesparingsbedrijf. Zonder dat u zelf moet investeren, haalt u de verplichte CO2-reductie, met het vereiste energielabel en een forse kostenbesparing.

wilt u weten hoe het werkt?
bekijk de animatie
  • Klimaataanpakkers
  • Bewezen resultaten
  • Gratis kennis en ervaring
  • Zekerheid door stabiel netwerk

Extreem nauwkeurig

Er zijn meer bedrijven actief in de ‘energiebesparing’. Toch onderscheidt OVVIA zich van de rest. Want wij berekenen namelijk exact welke financierbare oplossingen er zijn voor uw vastgoed. Door slim gebruik van data en algoritmen blijven we niet hangen in visiedocumenten. Daarnaast is de kwaliteit van de oplossing zo hoog, dat we ook de investering op ons kunnen nemen. De garanties die wij geven, leggen we vast in een energieprestatiecontract. Zo voldoet u aan wettelijke verplichtingen, zoals het energielabel en de klimaatwet én u hoeft zich geen zorgen te maken over de duurzaamheidsprestaties van uw vastgoed.

Lees het verhaal van onze opdrachtgevers
Dankzij de werkelijke financierbare oplossingen én de garantie die je daarop krijgt, wordt verduurzamen een business case waarmee je de juiste beslissingen neemt op weg naar 2023, 2030 en 2050.
Jan van Hout, directeur OVVIA

Kennis, ervaring en financiële middelen

Wij investeren in de toekomstige besparing op de energiekosten van gebouwen en installaties. Omdat we de complexe wereld van duurzame energieoplossingen goed kennen, nemen we het risico van de investering op ons. Daarmee behalen we aantoonbaar uitstekende resultaten. Mede daardoor krijgen we het vertrouwen van investerings- en financieringspartijen. Wij zorgen ervoor dat uw gebouwen beter presteren, zonder dat het u extra geld kost.

In 3 stappen uw energiedoelstellingen halen
34b-nieuw

Gedreven klimaataanpakkers

In 2009 zijn wij, een groepje technisch onderlegde klimaataanpakkers uit de regio Eindhoven, van start gegaan met OVVIA. Want we willen bedrijven, instellingen en overheden laten zien dat energiebesparing, CO2-reductie én kostenbesparing hand in hand gaan bij de verduurzaming van vastgoed. Het loont om vastgoed energiezuinig of zelfs energieneutraal te maken. Want bijna niets levert zo snel zoveel rendement op als een investering in energiebesparing en duurzame energieopwekking.

Inmiddels blijkt onze missie succesvol, loopt ons bedrijf voorop in de ontwikkelingen en hebben we bewezen dat een investering in duurzame energiemaatregelen sociaal, maatschappelijk én financieel aantrekkelijk is!

Inspiratie over verduurzaming en ESCo’s

Waarom kiezen voor ESCo OVVIA

  • Veel lagere energiekosten
  • Geen eigen investering nodig
  • Garantie op afgesproken energiebesparing en CO2 reductie
  • U voldoet aan milieuwetgeving
  • Labelverbetering naar C, B of A
  • Geen zorgen dankzij complete realisatie

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons privacyverklaring.