De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Over ons

OVVIA is een ESCo

OVVIA neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid voor schaarste van grondstoffen, klimaatverandering en de opwarming van de aarde. Vanuit onze specifieke deskundigheid en ervaring willen we bedrijven, instellingen en overheden wijzen op mogelijkheden om energie te besparen en alternatieve energiebronnen in te zetten waarbij alle partijen hun voordeel kunnen behalen. We laten zien dat energiebesparing niet alleen voordelen heeft voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee en het imago van uw organisatie. Dat energiebesparing ruimschoots mogelijke investeringskosten overstijgt. Vanuit die gedachte is OVVIA ontstaan. Een bedrijf met een uniek karakter: wij zijn een ESCo.

OVVIA: financierder

U wilt uw gebouwen verduurzamen, maar wie gaat dat betalen? OVVIA financiert. Wij nemen de investering op ons om energie efficiency verbeteringen te realiseren. Uit de gegarandeerde jaarlijkse verlaging van uw energiekosten, wordt deze investering vervolgens terug betaald. Zo bespaart u direct op energie, maar hoeft u niet op voorhand te investeren.

OVVIA: kennispartner

U wilt uw gebouwen verduurzamen, maar weet niet hoe? OVVIA is een betrouwbare partner met kennis van alle mogelijkheden op het gebied van duurzame energie oplossingen. Wij laten u door de bomen het bos zien. Samen met u bepalen we de voorwaarden voor verduurzaming van uw gebouwen. We helpen u slimme keuzes te maken en optimaal rendement te behalen. We ontzorgen u door meer met minder te bereiken.

OVVIA: CO2-reductie

U wilt best anticiperen op de wettelijke eisen voor CO2-reductie, maar wat levert u dat op? OVVIA laat zien dat CO2-reductie, energiebesparing én kostenbesparing hand in hand gaan. Wij weten niet alleen feilloos de weg te vinden op het gebied van duurzame energieoplossingen, maar houden ook uw budget, wensen en eisen in het oog. U mag ons afrekenen op het resultaat.

OVVIA: ontzorgt

U bent overtuigd: duurzaam vastgoed is couranter. Maar wie kan u helpen? U wilt één aanspreekpunt als het gaat om verduurzamen van uw gebouwen. U wilt vertrouwen op een organisatie die alle kennis én kunde in huis heeft om u direct verder te helpen. OVVIA staat al jarenlang aan de voorhoede van verduurzaming in Nederland. Als ESCo voldoet OVVIA aan alle voorwaarden om u integraal te ondersteunen. Wij ontzorgen u: organisatorisch, bouwkundig en financieel.

OVVIA: beter onderhoud, meer comfort

U wilt best nadenken over duurzame maatregelen voor uw gebouw, maar wie betaalt en wie profiteert? OVVIA brengt partijen met tegengestelde belangen samen door onze verfrissende aanpak. OVVIA realiseert een gegarandeerde energiebesparing met beter onderhoud en meer comfort. En de voorinvestering? Ook die nemen wij voor onze rekening. Wij zijn uw partner op het gebied van energiebesparende en kosten efficiënte maatregelen. Gaat u met ons de uitdaging aan voor minimaal 8% rendement?

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.