Over ons

OVVIA is een uniek ‘energiebesparingsbedrijf’. U haalt de verplichte CO2-reductie, krijgt het vereiste energielabel en realiseert een mooie kostenbesparing zonder dat u hiervoor zelf moet investeren.

wilt u weten hoe het werkt?
bekijk de animatie
 • Big data
 • Uitstekende resultaten
 • Gratis kennis, ervaring
 • Gedreven wereldverbeteraars
 • Beslist geen dromers
 • Stabiel netwerk

Big data garanderen de meest nauwkeurige berekening van uw besparing

Er zijn nogal wat bedrijven actief in de ‘energiebesparing’. OVVIA is er daar een van. Maar OVVIA onderscheidt zich beslist van de rest, als we onze opdrachtgevers mogen geloven. Want wij kunnen u namelijk, als enige Nederlandse ESCoEen ESCo is een bedrijf dat energiebesparing voor een gebouweigenaar garandeert. Ook kunnen ESCo’s gebouweigenaren helpen te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals het energielabel. tot bijna 100% nauwkeurig aangeven welke energiebesparing en CO2-reductie wij voor u gaan realiseren.

OVVIA biedt u kennis, ervaring en financiële middelen

Eén van onze andere sterke punten is dat we de complexe wereld van duurzame energieoplossingen inmiddels goed kennen, aantoonbaar uitstekende resultatenWinnaar van prijzen zoals internationale BREEAM awards voor meest duurzame gebouwen, meer dan 80 gebouwen verduurzaamd, meer dan 40.000 zonnepanelen gelegd en ruim 100 A, B en C-energielabels behaald. behalen en mede daardoor het vertrouwen hebben van verschillende investerings- en financieringspartijen: onze partners. Wij kunnen u dus snel helpen wanneer wij een samenwerking aangaan. Zodat u er zeker van bent dat uw vastgoed er in elk opzicht op vooruit gaat, bij gelijkblijvende of zelfs afnemende kosten.

34b-nieuw
Ga van beslissen op investeringskosten naar beslissen op levensduurkosten, dan gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open.
Jan van Hout, directeur OVVIA

Gedreven wereldverbeteraars, maar beslist geen dromers

In 2009 zijn wij, een groepje technisch onderlegde ‘wereldverbeteraars’ uit de regio Eindhoven, van start gegaan met OVVIA. Want we wilden bedrijven, instellingen en overheden laten zien dat energiebesparing, CO2-reductie én kostenbesparing hand in hand gaan bij de verduurzaming van vastgoed. Inmiddels blijkt onze missie succesvol, loopt ons bedrijf voorop in de ontwikkelingen en hebben we voldoende bewijzen dat een investering in duurzame energiemaatregelen sociaal, maatschappelijk én financieel aantrekkelijk is!

Gratis downloads over verduurzaming en ESCo’s

Met het prestatieabonnement van OVVIA

 • Investeert u niets
 • Rekent u af op basis van onze geleverde prestaties
 • Behaalt u gestelde doelen op CO2 reductie en verduurzaming
 • Betaalt u minder duurzame warmte, onderhoud en vervanging
 • Maakt u vanaf dag 1 de stap van terugverdientijd naar verdientijd

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw energiedoelstellingen te halen?

Vraag een informatiegesprek aan

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons privacyverklaring.