De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Zorg

Verduurzamen zorginstellingen

De zorgsector kan per jaar tot 25% energie besparen.  Dat is ruim 115 miljoen per jaar. Een stevige uitspraak, vindt u niet? Toch blijkt uit onderzoek van TNO dat het geen onzin is. Nu rijst de vraag waarom de mogelijkheden om energie (kosten) te besparen niet worden benut. Daar zijn verschillende redenen voor te benoemen. Eén van de belangrijkste is: er staan belangrijkere zaken op de agenda. En dat is terecht: uw patiënten en cliënten gaan voor. Daarom helpt OVVIA uw gebouw verduurzamen op een manier die bij u past.

Duurzame zorg

OVVIA is een ESCo. Eén van onze sterke punten is uw wegwijs maken in de complexe wereld van duurzame energieoplossingen. Zo houdt u tijd én geld over voor wat u het liefste doet: uw cliënten en patiënten verder helpen. We zijn dus een soort extra hulpverlener van uw zorginstelling. We verlenen geen directe zorg en staan niet aan het bed. Maar we zorgen wel dat u fors bespaart op uw energiekosten. Dat uw gebouwen fris en comfortabel zijn voor patiënten, bezoekers en medewerkers. Dat doen we op no-cure-no-pay basis, zonder risico voor u, met garanties over de resultaten.

Energie besparen en geld overhouden

Energie besparen én geld overhouden? Dat klinkt als een fabeltje. Toch gaat het ‘gewoon’ om logisch nadenken op een andere manier. Een ESCo is een bewezen techniek en OVVIA is een betrouwbare partner. Jaren geleden zagen wij dat het verduurzamen van zorginstellingen niet van de grond kwam door een verschil van inzicht tussen huurder en verhuurder. U wilt meer comfort en lagere (energie)kosten. De eigenaar van het gebouw wil geen risico lopen door extra investeringen te doen. Een ESCo lost dit probleem op door kennis en financiële middelen in te brengen. Bovendien garanderen wij een energiebesparing die voor alle betrokkenen alleen maar voordelen oplevert.

OVVIA maakt energie besparen haalbaar

Stel: u wilt aan de slag met het verduurzamen van uw zorginstelling. Dan is er ontzettend veel mogelijk. En dat is meteen uw probleem. Want wat is de beste keuze? OVVIA begrijpt dat zorginstellingen niet de kennis en niet de financiële middelen hebben om dit soort keuzes te maken. Daarom maken wij energie besparen haalbaar. We beginnen klein met zonne-energie of LED-verlichting en zetten dan rustig de volgende stappen op weg naar duurzame zorg.

Energie besparen zonder voorinvestering?

Kiest u voor een ESCo, dan zorgen wij voor een gegarandeerde energiebesparing op basis van een energiebesparingscontract waarmee de investering zichzelf vervolgens terug betaalt. Zo is een ESCo een middel om duurzaamheidsdoelstellingen die individueel niet haalbaar zijn, wel te bereiken. En kunt u zich richten op het allerbelangrijkste: uw patiënten.

OVVIA ontzorgt

OVVIA geeft inhoud aan ontzorgen. Wij leren u stap voor stap meer energie te besparen. Het gaat bij ons niet alleen over financiën of de beste technische oplossing. Het belangrijkste is comfort en een fijn binnenklimaat. En daar willen we u, uw medewerkers én patiënten bij betrekken. Graag leggen wij u uit hoe u kiest voor een beter binnenklimaat tegen lagere energiekosten. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. Een voorbeeld ziet u terug in deze referentie.

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.