De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Zonnepanelen voor onderwijs

De mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen voor het onderwijs zijn legio. OVVIA benadert uw gebouw als geheel. Wij kijken naar de schil en naar de gebouwgebonden installaties. Soms kiezen we ervoor om maatregelen in fases door te voeren. Kiest u bijvoorbeeld eerst voor LED verlichting met bewegingssensoren en dakisolatie, dan kunt u in het tweede stadium de besparing op de energiekosten investeren in zonnepanelen voor uw onderwijsgebouw. Onze specialisten hebben kennis van alle fiscale en financiële mogelijkheden om de verduurzaming van uw onderwijsgebouw en de gebouwgebonden installaties te realiseren.

Gratis zonne-energie voor onderwijsgebouwen?

OVVIA is een ESCo. Wij nemen investeringen in duurzame energieoplossingen op ons en garanderen optimaal rendement via een energieprestatiecontract. Op deze manier loopt uw organisatie geen risico en kunt u het budget investeren daar waar dat het belangrijkste is: onderwijs. Bijzonder voordeel van een ESCo is dat OVVIA de extra fiscale voordelen van voorfinancieren weer teruggeeft aan uw organisatie. Voor de gebouwexperts van OVVIA is ‘gratis’ zonne-energie dus zeker haalbare kaart.

Waarom kiezen voor zonne-energie

CO2-reductie, kostenbesparing en daardoor een verbeterde concurrentiepositie zijn de redenen om te kiezen voor duurzame energieoplossingen. Bij conventionele gebouwen en gebouwgebonden installaties stijgen de (onderhouds)kosten vaak jaarlijks. OVVIA denkt mee over alternatieven die u zelfs geld opleveren. Zo zijn zonnepanelen voor onderwijsgebouwen op dit moment een rendabele investering.

Zonnepanelen: fiscaal en financieel voordeel

OVVIA timmert al jaren aan de weg op het gebied van duurzame energie. In plaats van standaard te kiezen voor vervanging, kijken wij naar het proces. Waar zitten de kosten? Welke oplossing past bij de energievraag? Wat brengt de toekomst? U kunt er voor kiezen om nu minder te investeren, maar dat betekent in de toekomst elk jaar een hogere energierekening betalen. Er zijn specifieke oplossingen voor elk energievraagstuk. De gebouwexperts van OVVIA hebben kennis van alle fiscale en financiële mogelijkheden die gemeenten en onderwijsinstellingen kunnen inzetten om zonnepanelen te realiseren. Ons uitgangspunt is dat de duurzame oplossing goedkoper is dan de bestaande conventionele methodes.

OVVIA is een ESCo

En hoeveel u moet investeren in die duurzame oplossing? Niets! OVVIA is een Energy Service Company (ESCo). We bieden gemeentelijke organisaties een model waarbij de kosten voor de baten uitlopen. Door samen te zoeken naar de beste combinatie van energieoplossingen, kunnen wij de investering voor de energie efficiency verbeteringen op ons nemen. De investering verdient zich vervolgens terug door de jaarlijkse energiebesparing. U heeft dus direct lagere energiekosten zonder daarvoor extra te investeren. OVVIA is een regionale partij met landelijke credits. Wij werken onder andere samen met RVO aan kennisverbreding op het gebied van ESCo’s en duurzame energie.

Onderwijs kiest voor zonnepanelen

Innovatief en maatschappelijk verantwoord ondernemen, maakt uw organisatie weerbaar voor de toekomst. En tegelijkertijd realiseert u gestelde ambities, gegarandeerd. OVVIA kiest voor energieoplossingen met toekomst. Kiest uw onderwijsinstelling voor zonnepanelen? Wij gaan graag de dialoog met u aan. We willen u laten zien dat een goed bedrijfsrendement prima samen gaat met milieuwinst en een bijdrage aan de maatschappij. Bent u benieuwd naar de voordelen die een samenwerking met OVVIA uw organisatie kan brengen? Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.