De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Gemeentelijk vastgoed

In 2020 moet Nederland 20% minder CO2 uitstoten ten opzichte van 1990, 20% minder energie verbruiken en 16% duurzame energie opwekken. De overheid heeft ambitieuze doelen gesteld. Gemeenten hebben een belangrijke voorlopersfunctie bij het behalen van deze doelstellingen. Met het Rijk is afgesproken dat zij jaarlijks 1,5% energie besparen. Veel gemeenten zijn al druk bezig met het verduurzamen van hun vastgoed, waarbij de nadruk vooral ligt op nieuwbouw. Maar wist u dat de kansen vooral liggen in het verduurzamen van bestaand gemeentelijk vastgoed?

Energie én kosten besparen

Naast energie- en CO2-besparing, wordt kostenbesparing steeds belangrijker. Gemeenten moeten slimmer om gaan met de beschikbare financiële middelen voor verduurzaming. OVVIA helpt u om met hetzelfde geld meer resultaat te bereiken. Om laaghangend én hooghangend fruit te plukken zonder meerinvestering.

OVVIA: met hetzelfde geld meer resultaat

OVVIA is een ESCo. Eén van onze sterke punten is uw wegwijs maken in de complexe wereld van duurzame energieoplossingen. Wij bieden een geïntegreerde aanpak. Door bijvoorbeeld lager energieverbruik, minder CO2-uitstoot, hoger comfort en gebouwonderhoud te combineren, garanderen we kostenvoordelen en een kwaliteitsverbetering:

  • Centraal aangestuurde projectorganisatie
  • Inzicht in energieverbruik, bijvoorbeeld via een energielabel of EPBD
  • Kennisoverdracht en heldere communicatie
  • Veel ervaring met energiebesparingsprojecten
  • Concrete vertaling van duurzaamheidsambities naar werkvloer

OVVIA is een ESCo

Laat zien dat uw gemeente op het gebied van duurzaam vastgoed écht actie onderneemt. OVVIA begrijpt dat gemeentes niet de kennis en niet de financiële middelen hebben om (groot) te investeren in duurzaamheid zoals zonnepanelen en LED-verlichting. Daarom maken wij energie besparen haalbaar. Wij zorgen voor een gegarandeerde energiebesparing op basis van een energieprestatiecontract waarmee de investering zichzelf terug betaalt. Weten hoe uw gemeente meer kan besparen op verduurzaming van bestaand vastgoed? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. Een voorbeeld ziet u terug in deze referentie.

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.