De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Voordelen ESCo

(Nog) onbekend maakt onbemind. Als dat spreekwoord ergens voor opgaat, is het wel voor de ESCo. Geen enkel product en geen enkele dienst in de wereld levert zoveel rendement, energiebesparing, CO2-reductie én comfort als een ESCo-constructie. Geïnteresseerd? Vraag ESCo OVVIA naar het besparingspotentieel voor uw gebouwen!

Belang ESCo

Europa wil in 2050 een CO2-arme samenleving. In 2020 moet de uitstoot al met 20% zijn verminderd. De Nederlandse overheid ondersteunt deze doelstelling door wet- en regelgeving, door beleidskaders én fiscale (subsidie)regelingen. Het huidige besparingstempo ligt echter te laag om deze doelen te halen. Daarom is het van belang om verder te kijken, naar een geïntegreerde aanpak, een totaalconcept voor de verduurzaming van gebouwen. Maar hoe? Lees verder over de voordelen van een ESCo.

Besparingsgarantie

Uniek aan een ESCo is dat u geen financieel risico draagt. In het prestatiecontract staat precies welke besparing OVVIA gaat realiseren. Gegarandeerd. Zo worden wij steeds opnieuw uitgedaagd om te zoeken naar de beste energie besparende oplossingen met de hoogste besparingsgarantie.

Energiebesparing

OVVIA kijkt breder. Waarom vooraf betalen als u pas later de voordelen ontvangt? Wij garanderen u een lagere energierekening. Daar mag u ons op afrekenen. Op deze manier gaan de kosten voor de baten uit: u betaalt pas op het moment dat wij de energiebesparing realiseren. Het risico en de verantwoordelijkheid? Die liggen bij ons. De regie? Die ligt bij u.

CO2-reductie

Een goed bedrijfsrendement gaat prima samen gaat met milieuwinst en een bijdrage aan de samenleving. OVVIA laat zien dat het redelijk eenvoudig is om te voldoen aan de 2020-regeling voor minder CO2-uitstoot. Door te kiezen voor duurzame energie betaalt u elk jaar een lagere energierekening én voldoet u in één klap aan de gestelde eisen.

Meer comfort, lagere energiekosten

Een duurzaam gebouw heeft voor eigenaren en gebruikers grote voordelen. We willen allemaal prettig werken, in een gezond binnenklimaat. Isoleren én ventileren betekent meer comfort voor gebruikers en lagere kosten voor u. OVVIA laat zien dat we gebouwen kunnen verduurzamen, zonder u met een investeringslast op te zadelen.

OVVIA

OVVIA geeft een besparingsgarantie op gas, elektriciteit en een lagere CO2-uitstoot. Ook de exploitatiekosten voor beheer en onderhoud brengen we omlaag, terwijl het binnenklimaat en comfort juist verbeteren. Benieuwd? Graag praten we over het besparingspotentieel voor uw gebouwen.

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.