De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Koudwatervrees

Het lijkt misschien groot, ongrijpbaar en geheimzinnig: de black box van een ESCo. Want geeft u niet alle controle uit handen? Wie garandeert u de kwaliteit die u gewend bent? Kost het op de lange termijn toch nog geld? OVVIA luistert naar al uw bezwaren. We begrijpen dat het bijna te mooi klinkt om waar te zijn: energie besparen, kosten besparen, meer comfort en dat allemaal zonder investering en risico.

Een combinatie van bestaande middelen en mogelijkheden

We hopen dat we u met de informatie op onze website duidelijk maken dat een ESCo niets nieuws is. Dat OVVIA slechts op een andere manier gebruik maakt van de middelen en mogelijkheden die er zijn. We brengen partijen met tegengestelde belangen samen door simpelweg iedereen te laten profiteren van de energie efficiency verbeteringen en duurzame energie oplossingen zonder daar vooraf geld voor te vragen.

U houdt de regie

Uw wensen en behoeften zijn altijd uitgangspunt: licht, warmte, comfort, een veilige werkomgeving, gemak. Dat zijn onze kaders. Hoe we dat technisch oplossen, is ons vak. Of we nu kiezen voor LED-verlichting of voor ECO-verlichting, wij garanderen de beste duurzame oplossing voor uw organisatie. Hoe? Door zelf het (financiële) risico te dragen voor die oplossing.

Kleine stappen

Voor elke verduurzaming van een gebouw geldt dat je laaghangend en hooghangend fruit hebt. We starten met kleine(re) oplossingen zoals meet- en regeltechniek, monitoring, energiezuinige verlichting, isolatie, verwarming en zonnepanelen. Zo houdt u grip op wat er gebeurt en hebben wij tijd om onze kennis over te dragen. Afhankelijk van uw duurzaamheidsambitie en doelstellingen, kunnen we steeds een stap verder maken.

OVVIA

OVVIA ontwerp energieconcepten op maat. Passend bij uw wensen, mogelijkheden en duurzaamheidsdoelstellingen. Tegelijkertijd brengen we kennis over zodat u grip houdt op de verandering en rustig kunt meegroeien. Graag zetten we met u de eerste stap op het pad naar verduurzaming van uw gebouwen.

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.