De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Energiebesparing

Voor de komst van de ESCo was de situatie op de Nederlandse duurzaamheidsmarkt als volgt: u wilt uw gebouw verduurzamen? Dat is geen probleem. U moet wel vooraf de volledige investering afrekenen en het risico en de verantwoordelijkheid liggen bij u.

Energiebesparing met OVVIA

OVVIA kijkt breder. Waarom vooraf betalen als u pas later de voordelen ontvangt? Wij garanderen u een lagere energierekening. Daar mag u ons op afrekenen. Op deze manier gaan de kosten voor de baten uit: u betaalt pas op het moment dat wij de energiebesparing realiseren. En het risico en de verantwoordelijkheid? Wij zijn de professionals, dat ligt bij ons. Zo maken we samen met u de stap op weg naar een duurzamer, goedkoper en comfortabeler gebouw.

Energiebesparing anno nu

Het energiebesparingspotentieel in Nederland is zeer hoog terwijl de maatregelen voor energiebesparing relatief eenvoudig zijn. OVVIA denkt na over slimme energiemeters, verwarming, ventilatie, koeling, isolatie, glas en verlichting. Samen bespreken we uw duurzaamheidsdoelstellingen. Daar gaan we op sturen de komende jaren. Zo houdt u de regie en kunnen wij u ontzorgen door meer met minder te bereiken.

Energiebesparing door kostenbesparing

OVVIA vertaalt de energiebesparing naar een prestatiecontract. Wij maken slim gebruik van de langere looptijd van het ESCo contract. Door de combinatie van energiebesparende maatregelen met een korte terugverdientijd (meet- en regeltechniek, monitoring, energiezuinige verlichting, dakisolatie, ventilatie, verwarmingsinstallaties ) en maatregelen met een langere terugverdientijd (warmtepompen en zonnepanelen) kan OVVIA de voorinvesteringen op zich nemen. Want een duurzamer gebouw, levert niet alleen een energiebesparing op, maar ook een kostenbesparing. En dat kunt u mooi gebruiken voor nieuwe investeringen.

Inzet ESCo

Bent u benieuwd naar de energiebesparing die OVVIA voor uw gebouwen kan realiseren? Wij leggen u graag uit hoe een ESCo voor u het hoogste rendement kan behalen. Neem contact op met OVVIA.

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.