De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Energieakkoord

Voldoen aan de eisen in het Energieakkoord moeilijk?

Kies voor het gratis ‘energie bespaar’ abonnement van OVVIA!

Het Energieakkoord staat volop in de belangstelling. Voor- en tegenstanders spreken zich uit. Maar wat als we energie besparen eens heel klein maken? Gewoon, op het niveau van uw maatschappelijk vastgoed? Is energie besparen dan niet heel eenvoudig? En: zorgt energie besparen dan zelfs voor lagere exploitatiekosten?

Gegarandeerde energiebesparing

OVVIA is een ESCo, een Energy Service Company. Onze kracht? Wij maken energie besparen eenvoudig. Wij tackelen uw probleem rondom het Energieakkoord en garanderen een energiebesparing van 1,5% per jaar.

Zonder vooraf te investeren

Te mooi om waar te zijn? Dan zetten we nog een stap. We zorgen er ook voor dat u energie bespaart zonder vooraf te investeren. Pas als we de afgesproken prestatie hebben geleverd, wordt onze investering verrekend uit de blijvende (!) verlaging van uw exploitatiekosten.

Voldoen aan de eisen van het Energieakkoord moeilijk? OVVIA bewijst dat 10% energie besparing prima haalbaar is. Kies voor het ‘energie bespaar’ abonnement van OVVIA en wij zorgen ervoor dat u in 2020 minimaal 10% energie heeft bespaart.

‘Energie bespaar’ abonnement

Ons ‘energie bespaar’ abonnement biedt u:

  • 1,5% energie besparing per jaar
  • 10% energie besparing in 2020 (Energieakkoord)
  • € 0,00 extra investeringskosten vanuit uw kant, geen risico’s
  • Optioneel een keurmerk zoals EPBD, GPR of BREEAM
  • Lagere exploitatiekosten

14% hernieuwbare energie

Speciaal voor eigenaren van maatschappelijk vastgoed ontwikkelde OVVIA een aanvullend abonnement. Dit abonnement is uitgebreider dan het ‘energie bespaar’ abonnement. Naast 10% energie besparing in 2020 realiseren we ook 14% opwekking van hernieuwbare energie. Wat dat betekent? Dat uw kosten niet alleen dalen door een lager energieverbruik, maar dat u op termijn uw energie zelf (gratis!) gaat opwekken.

Gaat uw ambitie verder?

Dan kunnen wij het abonnement eenvoudig uitbreiden met uw ambities. Of dit nu verbetering van uw binnenklimaat betekend, extra zonnepanelen op uw basisscholen of meer CO2 reductie. Dit is allemaal mogelijk binnen het ‘Energie bespaar’ abonnement.

Interesse? Neem contact op met OVVIA

Nogmaals: Een ESCo lijkt misschien te mooi om waar te zijn. Toch is het een internationaal business model dat al jaren bestaat. Graag vertellen wij u hoe u eenvoudig voldoet aan de eisen die het Energieakkoord aan uw organisatie stelt. Hoe u energie en kosten bespaart, zonder meerinvestering. Neem contact op met OVVIA.

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.