De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Goedkoper onderhoud, meer comfort

Het is een feit: duurzame gebouwen zijn goedkoper in onderhoud en bieden meer comfort voor de gebruiker. Toch maakt slechts een paar procent van de gemeenten en vastgoedeigenaren budget vrij voor verduurzaming. De drempel? Er is onvoldoende inzicht in wie investeert en wie profiteert . De kosten en baten liggen niet bij dezelfde partij. OVVIA lost dit probleem op. Wij nemen de financiering, realisatie en het onderhoud op ons, waardoor uw organisatie volledig budgetneutraal blijft en u en de gebruiker profiteren.

Goedkoper onderhoud

Door onze integrale aanpak, garanderen we goedkoper onderhoud van uw gebouwen. Een voorbeeld: OVVIA realiseerde een besparing van minimaal 25% op de totale energiekosten voor een internationaal metaal verwerkend bedrijf. Dit bedraagt meer dan € 90.000,‐ per jaar. De inventarisatie werd gemaakt naar aanleiding van het vervangingsmoment van de CV ketel.

Doordat de huidige installatie de technische en economische leeftijd ver overschreed, is deze investering een zogenaamde ‘no‐brainer’. Er zijn immers middelen gereserveerd om de oude installatie te vervangen. De meerinvestering voor een WKK, het verplaatsen van bestaande CV ketel en het verbeteren van de installaties met nieuwe regeltechniek, neemt OVVIA op zich. Lees de hele case.

Meer comfort, lagere energiekosten

Een duurzaam gebouw heeft voor eigenaren en gebruikers grote voordelen. We willen allemaal prettig werken, in een gezond binnenklimaat. Isoleren én ventileren betekent meer comfort voor gebruikers. Een gezonder binnenklimaat leidt tot lager ziekteverzuim en hogere arbeidsproductiviteit. OVVIA laat zien dat we gebouwen kunnen verduurzamen, zonder u met een investeringslast op te zadelen.

OVVIA

OVVIA is een betrouwbare partner die al jarenlang opereert in de voorhoede van ESCo’s en verduurzaming van commercieel en maatschappelijk vastgoed zoals scholen, kantoren, zwembaden, gemeentehuizen en zorginstellingen. Door verder te kijken en breder te denken, is OVVIA ontstaan. Graag leggen we uit hoe u kiest voor een beter binnenklimaat tegen lagere energiekosten.

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.