De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

ESCo

Energy Service Company OVVIA

OVVIA is een Energy Service Company, een ESCo. Wij begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken over de steeds maar stijgende energieprijzen. Maar de drempel om te investeren is groot. Er is een gebrek aan kennis, financiën en een prikkel om te investeren. Duurzaamheid rendeert. Fors. Alleen die eerste investering, dat is een hoge drempel. OVVIA kan die investering op zich nemen.

ESCo

Een ESCo realiseert energiebesparingen zonder investering of met een zeer beperkte investering. Uniek aan een ESCo is dat u als opdrachtgever geen financieel risico draagt. U hoeft u niet te investeren in kennis en technische oplossingen. Een ESCo neemt het ontwerp, de realisatie van de energiebesparing én het onderhoud op zich. De investering betaalt zich terug uit de jaarlijkse verlaging van de energiekosten.

Verduurzamen zonder zelf te betalen

Met gesloten beurs een gegarandeerde energiebesparing voor uw gebouw realiseren? Het kan! Steeds meer gemeenten, zorginstellingen en eigenaren van commercieel vastgoed ontdekken de ESCo in hun zoektocht naar budgetneutrale maatregelen om de energiedoelstellingen te behalen. Lees meer over de voordelen van een ESCo:

ESCo: denken buiten de gebaande paden

OVVIA realiseert serieuze besparingen. Een ESCo is geen raketwetenschap. Het is een bewezen techniek, logisch nadenken op een andere manier. OVVIA gaat we met u om tafel. Samen denken we na over verduurzamen van uw gebouwen, over toekomstgerichte en energiebesparende oplossingen. OVVIA helpt. Wij maken slim gebruik van techniek, fiscale voordelen en investeringskansen.

ESCo: gegarandeerd rendement

Heeft u op 14 juni 2013 het bericht  “Rendement zonnepanelen overtreft spaarrente” op NUzakelijk gelezen? Onderzoek van voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal bewijst dat het rendement van een investering in zonnepanelen vergelijkbaar is met een rente van zes procent op uw spaarrekening. En dat terwijl energiebesparing door zonnepanelen één van de duurste opties is in Nederland! Energiebesparing én CO2-reductie leveren dus meer rendement op dan een spaarrekening met zes procent rente. En dat is nu precies de spijker op zijn kop slaan als je vraagt wat OVVIA doet. Wij leveren gegarandeerd rendement door energie te besparen.

De ESCo aanpak van OVVIA

Verduurzamen zonder zelf te betalen, voldoen aan de wettelijke energiedoelstellingen, energie én kosten besparen? OVVIA is de oplossing. Graag vertellen wij u over de ESCo aanpak van OVVIA.

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.