De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Maatwerkadvies en EPA/EPBD

Besparen op energie is besparen op uw bedrijfskosten. Maatregelen om het energieverbruik voor verwarming, luchtbehandeling en verlichting te verlagen verdienen zich vaak binnen enkele jaren terug. Zeker als u gebruik kunt maken van fiscale regelingen zoals de Energie Investeringsaftrek. Maar welke energiebesparende maatregelen zijn voor u het meest interessant?

EPA-U Maatwerkadvies

Als onderdeel van onze integrale aanpak, maakt OVVIA heldere Maatwerkadviezen (voorheen EPA) voor uw utiliteitsgebouw. Of het nu gaat om commercieel of maatschappelijk vastgoed: in het Maatwerkadvies komen alle relevante energiebesparende maatregelen aan bod en wordt de energiebesparing en de terugverdientijd berekend. Het Maatwerkadvies is afgestemd op uw gebouw en het specifieke gebruik ervan. In het Maatwerkadvies wordt de koppeling gemaakt tussen de energiebesparende maatregelen en het (duurzaam) meerjaren onderhoudsplan.

Inhoud Maatwerkadvies

In een Maatwerkadvies van OVVIA ziet u per maatregel de jaarlijkse energiebesparing, kostenbesparing en CO2-reductie. OVVIA heeft kennis van alle subsidies en fiscale voordelen. Zo kunnen wij een goede inschatting maken van de eventuele (meer) investering als u kiest voor een duurzame oplossing. En is die meerinvestering het struikelblok? Dan kunnen wij deze op ons nemen. Meer informatie over onze integrale aanpak? Of over de financieringsmogelijkheden van duurzame maatregelen via een ESCo? Neem contact op met OVVIA. Wij maken graag een afspraak.

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.