De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

GPR gebouw

Wilt u commercieel of maatschappelijk vastgoed verduurzamen? Bent u benieuwd naar de kostenbesparing die duurzaam bouwen u kan opleveren? Wilt u weten hoe uw vastgoed op dit moment ‘scoort’ op de duurzaamheidsladder? GPR Gebouw is een toonaangevende (Nederlandse) methode om een duurzaam gebouw neer te zetten. GPR Gebouw is erkend door de Nederlandse overheid

GPR Gebouw meet duurzaamheidsprestaties

Met GPR Gebouw meet u de duurzaamheidsprestaties voor nieuwbouw, bestaande bouw en grootschalige renovatie. U kunt GPR Gebouw inzetten bij iedere fase in het bouwproces: beleid, ontwerp en realisatie. OVVIA is de GPR-expert in Nederland. Onze gebouwexperts hebben kennis van alle fiscale en financiële mogelijkheden die GPR Gebouw biedt om uw duurzame gebouw te realiseren. Ons uitgangspunt is dat uw duurzame gebouw goedkoper wordt dan het bestaande ‘conventionele’ gebouw.

GPR Gebouw: OVVIA brengt samenhang

Bij het verduurzamen van een gebouw zijn heel wat partijen betrokken. Maar wie brengt samenhang tussen al deze partijen, al deze invalshoeken? OVVIA heeft specialistische kennis op het gebied van organisatie, techniek én financieren. Onze adviseurs brengen samenhang en structuur in het bouwproces. Vanaf de start van uw project staat kostenefficiency voorop.

GPR voor gemeenten

Maatschappelijk vastgoed moet afslanken en opfrissen. GRP Gebouw kan ook prima gebruikt worden om vooraf te beoordelen waar men staat met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed. Wat zijn de duurzaamheidsdoelstellingen? Welke gebouwen worden kansrijk door te investeren in duurzaamheid? Wie gaat realiseren? Wie gaat investeren? Als gebouwexpert helpt OVVIA bij het goed inrichten van de duurzaamheidsdoelstellingen voor gemeenten.

GPR  voor aannemers

OVVIA spreekt de taal van uw opdrachtgever. Onze experts weten wat er gevraagd wordt. Wij denken in CO2-reductie en realiseren kostenbesparing door energieoplossingen. De toegevoegde waarde zit in een betere samenwerking tussen aannemer en installateur. Integraal samenwerken, garandeert een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

GPR voor commercieel vastgoed

Vaak wordt gedacht dat verduurzaming van bestaande bebouwing lastig en ingewikkeld is. Zeker als het gaat om commercieel vastgoed, wordt er over duurzame investeringen vaak lang gewikt en gewogen. OVVIA helpt bij het goedkoper verduurzamen van uw commercieel vastgoed. Wij verduurzamen het gebouw en de gebouwgebonden installaties. Door kwalitatief goed te investeren, verandert uw vastgoed van kanshebbend in kansrijk.

OVVIA en GPR

Benieuwd wat het financieel betekent om een duurzaam gebouw neer te zetten? OVVIA laat het u graag zien. Dankzij onze kennis en ervaring durven wij te stellen dat verduurzaming een must is om als organisatie weerbaar te blijven voor de toekomst. OVVIA laat zien dat energiebesparing en verduurzaming eigenlijk gewoon draaien om gezond verstand.

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.