De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Duurzaamheidscertificeringen

Investeren in een nieuw pand of een grootschalige renovatie? Kies voor een duurzaamheidscertificering en profiteer optimaal van de verschillende fiscale voordelen die de Nederlandse overheid u biedt. Bespaar nu op uw bouwkosten en geniet de komende jaren van minder onderhoud en een lagere energierekening.

Beoordeling duurzaamheidsprestaties

Er zijn verschillende beoordelingsmethodes om de duurzaamheidsprestaties van gebouwen te bepalen. Afhankelijk van uw duurzaamheidsdoelstellingen, adviseert OVVIA te kiezen voor:

Kennis van duurzaamheidscertificeringen

Bij het verduurzamen van een gebouw zijn heel wat partijen betrokken. OVVIA brengt samenhang tussen organisatie, techniek en financiën. Belangrijke voorwaarde om een duurzaamheidsprestatie e halen, is dat de duurzaamheidscertificering voldoet aan een bepaald niveau. OVVIA beoordeelt de huidige staat, toetst uw bouwplannen en richt de duurzaamheidsdoelstellingen in. Onze experts weten wat er gevraagd wordt. Vanaf de start van uw project staat kostenefficiency voorop.

Goedkoper verduurzamen voor alle partijen

Wij laten zien dat verduurzaming van maatschappelijk en commercieel vastgoed niet lastig en ingewikkeld hoeft te zijn. Grootste struikelblok zijn vaak de investeringskosten als er sprake is van een split incentive. OVVIA zet samen met u de stappen om goedkoper te verduurzamen voor alle betrokken partijen. Als ESCo zoeken we samen met u naar de energieoplossingen met het hoogste rendement op het gebied van kosten en CO2-reductie. En: wij kunnen de investering voor de verduurzaming op ons nemen. Benieuwd naar de fiscale voordelen van een duurzaamheidscertificering voor uw organisatie?

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.