De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Split incentive

Bij veel (commercieel) vastgoed is het eigendom van het gebouw gescheiden van het gebruik ervan. Er ontstaat een split incentive omdat u andere beweegredenen heeft dan uw huurders als het gaat om energiebesparende maatregelen.

Split incentive: een voorbeeld

In de huidige situatie investeert u als verhuurder in het gebouw. Kiest u voor energiebesparende maatregelen, dan komt de opbrengst daarvan bij de huurder terecht: een lagere energierekening. OVVIA lost het probleem van de split incentive op. Door alle betrokken partijen te laten delen in de rendementen en voordelen van energiebesparende maatregelen.

OVVIA lost split incentive op

Samen met u gaan we succesvol aan de slag door slimmer gebruik van de middelen en mogelijkheden die er zijn. De (meer)investering wordt ondergebracht bij OVVIA. Wij dragen zorg voor de investering in het verduurzamen van uw vastgoed en het onderhoud ervan. De afgesproken prestaties zoals energiekostenbesparing, besparingen op het onderhoudsbudget en verbeteringen van het gebouw worden vastgelegd in een energieprestatiecontract. U blijft als eigenaar budget-neutraal, uw huurder geniet van een beter onderhouden en gezonder pand. En zijn de afspraken in het energieprestatiecontract behaald? Dan plukt u direct de vruchten van een duurzaam gebouw.

OVVIA is een ESCo

OVVIA is een ESCo. Wij brengen partijen met tegengestelde belangen samen door onze verfrissende aanpak. OVVIA realiseert een gegarandeerde energiebesparing met een hoog comfortniveau. En de voorinvestering? Ook die nemen wij voor onze rekening. Wij zijn uw partner op het gebied van energiebesparende en kosten effici├źnte maatregelen. Gaat u met ons de uitdaging aan voor minimaal 8% rendement?

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.