De Run 5443
5504 DG
Veldhoven
+31 40 253 23 52 info@ovvia.nl

Energieoplossingen met toekomst

Probeer de ESCo-aanpak van OVVIA Lees meer

Commercieel vastgoed

Verduurzaming commercieel vastgoed

OVVIA is een ESCo. Eén van onze sterke punten is uw wegwijs maken in de complexe wereld van duurzame energieoplossingen. Wij zijn een soort extra medewerker die zorgt voor tevreden huurders. Want dankzij onze oplossingen besparen zij fors op hun energiekosten én genieten ze van een beter binnenklimaat. En nu denkt u: dat is mooi, maar wat levert mij dat op? Een waardestijging van uw gebouw, betere energieprestaties, een reductie van de CO2-uitstoot, probleemloos voldoen aan (komende) wettelijke eisen, een beter imago of juist een extra kasstroom. Kortom: minder zorgen over de verhuurbaarheid van uw commercieel vastgoed, meer tijd én geld voor wat u het liefste doet.

OVVIA realiseert kostenbesparingen

Te mooi om waar te zijn? OVVIA bewijst het tegendeel. Eigenaren van commercieel vastgoed kunnen flink besparen door verduurzaming van hun vastgoed. Toch is het in de praktijk lastig om het verduurzamen van bestaand commercieel vastgoed te realiseren. Eén van de grootste belemmeringen zijn de investeringskosten. En juist op dat onderdeel is OVVIA uw partner.

Verduurzaming van commercieel vastgoed lastig?

OVVIA stapt in als mede financier en heeft kennis van alle fiscale regelingen. Daarnaast regelen wij het beheer, monitoring en onderhoud. OVVIA gaat bij het verduurzamen van gebouwen uit van de maximalisatie van de exploitatiewaarde van het gebouw. We bekijken het gebouw als geheel en starten klein en zichtbaar. Denk aan zonnepanelen, HR++ glas en LED-verlichting. Zo behoudt u de regie en dragen wij de verantwoordelijkheid. Vraag hier uw mogelijk rendement op.

Meer weten over verduurzaming van commercieel vastgoed?

Bij de steeds maar stijgende energieprijzen is er snel (milieu)winst te behalen met toekomstgerichte, energiebesparende maatregelen. Wij helpen u door slim gebruik te maken van de nieuwe en interessante mogelijkheden, systemen, technieken, subsidies, regelingen en constructies. Graag leggen we uit wat dat voor uw commercieel vastgoed betekent. Hoe u met energiebesparende maatregelen de stap maakt naar kansrijk vastgoed.

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.