Deze organisaties gingen u voor

Lees hoe OVVIA besparingen realiseert op het gebied van energie, kosten en CO2-reductie. Hoe we meer comfort bieden zonder meer investering of risico voor onze klanten. Of neem direct contact op met OVVIA voor een verfrissend gesprek over het verduurzamen van úw vastgoed.

MC_VanHout_DeHeiberg_06WEB

De Heiberg in Veldhoven transformeert

Van tennishal naar duurzaam sport- en evenementencomplex

De Heiberg is in De Kempen een begrip op het gebied van tennis, zaalsporten en evenementen. Eigenaren Rutger Smak Gregoor en Stefan Aarts hadden een goed gevoel bij CO2-reductie en energie besparen. En zo was de match snel gemaakt.

zonnepanelen veldhoven 2

Zonnepanelen voor gemeentehuis, bibliotheek en theater in Veldhoven

Lease via OVVIA

Op het dak van het gemeentehuis, de bibliotheek en het theater in gemeente Veldhoven geeft de zon energie. Op de daken van theater De Schalm komen via een leaseconstructie met OVVIA 336 panelen te liggen.

draka

Draka Prysmian bespaart 30% energie zonder investering vooraf

Duurzame warmtelevering Strijp-T

De gemeente Eindhoven organiseerde samen met de provincie Noord-Brabant een match making event. Van de diverse aanbieders sprak de duurzame warmtelevering van OVVIA en Van Hout het meest tot de verbeelding.

De Witte Dame

Eerste Rijksmonument met Energielabel A

De Witte Dame verduurzaamt

Rijksmonument De Witte Dame in Eindhoven kampte met een torenhoge energierekening. De nieuwe eigenaar besefte dat dit een bedreiging was voor de gezonde financiële exploitatie van het gebouw. Hij wilde van een rood label naar label A.

gebouw TQ

Gebouw TQ op Strijp-T wordt 100% gasloos

Met behoud van unieke industriële uitstraling

Gebouw TQ is met 40.000 vierkante meter – zo’n zes voetbalvelden – één van de grootste gebouwen van Eindhoven. De blikvanger van Strijp-T gaat voor het hoogste duurzaamheidslabel.

1280px-Basisschool_De_Regenboog_Eindhoven

Prestatiecontract voor basisschool in Eindhoven

Frisse Scholen klasse B

VBS De Regenboog in Eindhoven is gehuisvest in een monumentaal schoolgebouw uit de jaren 50. De basisschool koos voor een prestatiecontract van OVVIA.

644_HGB_TUE_CamEntree

TU/e Atlas

Duurzaamste onderwijsgebouw

Het hoofdgebouw van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is het duurzaamste onderwijsgebouw ter wereld. OVVIA installeerde 2500 zonnepanelen die voorzien in de energievraag.

De OVVIA-belofte

  • Wij nemen het risico van de investering voor onze rekening
  • Wij leveren de energieprestatie en garanderen het resultaat
  • Het energieverbruik van uw pand(en) daalt aanzienlijk

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons privacyverklaring.