In 3 stappen naar uw doel

Het lijkt te mooi om waar te zijn: zonder dat u er veel moeite voor hoeft te doen, zorgen wij dat de verduurzaming van uw gebouw of gebouwen wordt gefinancierd en gerealiseerd, waarna wij het beheer van de installaties ook nog eens voor onze rekening nemen. Zet samen met ons de 3 stappen…

 • Gratis quick scan
 • Gedetailleerde analyse
 • Oplossing en realisatie

Stap 1: een gratis quick scan

We beoordelen of uw vastgoed in aanmerking komt voor verduurzaming. We kijken bijvoorbeeld naar de leeftijd ervan, de locatie en het gepland groot onderhoud. Maar ook naar de energierekening, de schil en de installaties. Blijkt uit deze scan dat een gegarandeerde energiebesparing zonder meerinvestering haalbaar is, en wilt u tot in detail weten wat dit betekent, dan zetten we gezamenlijk onze handtekening onder een intentieverklaring en gaan we naar stap 2.

de emma 3
We bieden een 5 sterren-locatie met een hoog kwaliteitsniveau. Want fijn werken gaat om beleving; een werkplek waar je je goed voelt, geeft ruimte om te groeien.
Alain Brossé, Welkin & Meraki

Stap 2: een gedetailleerde analyse

Tijdens deze stap maken we een gedetailleerde analyse van het energiegebruik van uw vastgoed. De output van de analyse geeft definitief antwoord op de vraag of verduurzaming volgens ons ESCo-model haalbaar is. De gedetailleerde analyse bevat concrete data, officiële certificaten en praktische aanbevelingen.

 • Nulmeting voor realisatie van verduurzaming volgens het ESCo-model.
 • Officieel energielabelHet energielabel:
  • Geeft inzicht in de energieprestatie van uw gebouw.
  • Maakt energetische vergelijking van gebouwen mogelijk.
  • Toont de energiebesparende mogelijkheden voor uw gebouw..
 • MaatwerkadviesIn het maatwerkadvies staan alle financierbare energiebesparende maatregelen met de energiebesparing en de terugverdientijd. Het maatwerkadvies is gekoppeld aan het (duurzaam) meerjaren onderhoudsplan..
 • Fiscale regelingen en subsidiesEen voorbeeld is de Energie Investeringsaftrek (EIA) Via de EIA kunnen bedrijven fiscaal voordelig investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie. U kunt 45% van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Daardoor betaalt u minder inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. .

Als een verduurzaming volgens ons ESCo-model er niet in zit, krijgt u 3 concrete verbeterpunten zodat u direct verder kunt. We ontbinden de intentieovereenkomst en berekenen alleen de kosten zoals we die gezamenlijk hebben vastgelegd in de overeenkomst.

Stap 3: oplossing en realisatie

Dan is het tijd voor de realisatie! Wij regelen de investering en de formaliteiten, begeleiden de verduurzaming van uw vastgoed en managen de energievoorzieningen volgens het energieprestatiecontractIn een energieprestatiecontract (EPC) staan de afspraken tussen ESCo en opdrachtgever. De kern van een energieprestatiecontract is de afspraak over de te behalen energiebesparing. De ESCo geeft hier garanties op in de vorm van een bonus-malus systeem..

Bekijk onze prestatieabonnementen

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw energiedoelstellingen te halen?

Vraag een informatiegesprek aan

Op www.ovvia.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons privacyverklaring.